naar hoofdpagina

Verenigingsnieuws

Driedaagse in twee dagen

Op 10 en 11 april hebben de directeuren van de scholen een tweedaagse gehouden.
Ze stonden daarbij weliswaar niet in de Zeeuwse klei, maar wel op de Zuid-Hollandse strandgrond...

 

Er is twee dagdelen gewerkt aan een nieuw strategisch beleidsplan, te beginnen met de SWOT-analyse en de evaluatie van het vorige strategisch beleidsplan.

Het meest intensieve gedeelte waren de dagdelen die tot 's avonds laat zijn besteed aan de formatie op Verenigingsniveau.
Ideaalplaatjes presenteren, elkaar kritisch bevragen, met elkaar meedenken, alternatieven noemen, argumenteren, aanvallen en verdedigen, onderhandelen en knopen doorhakken. Deze week vinden de gesprekken plaats over de mobiliteit op Verenigingsniveau.

 

Tijdens een visionaire strandwandeling is nagedacht over de toekomst van de Vereniging en de positie van de directeuren in relatie tot de ontstane vacature van directeur-bestuurder.

 

Tenslotte is de normjaartaak en het taakbeleid nogmaals kritisch tegen het licht gehouden en zijn de laatste losse eindjes aan elkaar geknoopt.

 

Er wordt teruggezien op een tweedaagse waar voor drie dagen opbrengst is...

 

DSCN2411 dir.jpg
Categories categoryOpenbaar
Bekeken: 2645 keer

Leden over de vereniging

“…Het lijkt me mooi nog meer te groeien in het contact met de ouders. Want ouders zijn de ervarings-deskundigen en kennen hun kind. De leerkracht kent de leerling…”
(Jorien Kraal, leerkracht Gideonschool)

Contact

Bezoekadres:

Meidoorn 1a
2912 RE Nieuwerkerk aan den IJssel
0180-326832