naar hoofdpagina

De Voordelen

De Voordelen

PCPONWK is een enthousiaste schoolvereniging met zo'n 150 leden. De leden van de vereniging denken actief mee over de ontwikkeling en waarborging van het christelijk onderwijs in Nieuwerkerk aan den IJssel.

In de jaarlijkse ledenvergadering komen de belangrijkste beleidsonderwerpen aan de orde en kunnen de leden meepraten en meebeslissen over de koers van de vereniging.

Wat kunt u als lid doen?

- meedenken over het beleid van de vereniging
- meebeslissen over besluiten van de vereniging
- waarborgen van de kwaliteit van het onderwijs
- kennismaken en kennis delen met andere leden
- ideeën aandragen en inbrengen tijdens de ledenvergadering

Als lid kunt u het verschil maken! Met uw bijdrage kan PCPONWK blijven ontwikkelen en investeren in kwalitatief onderwijs. Draagt u dat christelijk onderwijs een warm hart toe? U bent van harte welkom als (nieuw) lid! De jaarlijkse contributie voor het lidmaatschap bedraagt € 12,50. 

Contact

Bezoekadres:

Kerklaan 12b
2911 AD Nieuwerkerk aan den IJssel
0180-326832

Word ook lid!

Steun de vereniging

Aanmelden als lid

Leden over de vereniging

"...Wij krijgen de vrijheid en worden gestimuleerd door allerhande zaken waardoor de personeelsleden zich ontwikkelen. Ik vind het super dat de zwakste schakel in ons team en volgens mij ook in de andere teams zich ontwikkelen. Het klinkt en leest misschien als een tegenstelling maar het ‘voelt’ vrij en geeft daardoor de prikkel om aan de slag te gaan…”
(Ans Hulzenga, IB-er en leerkracht Elim-school)